Van de voorzitter

Even voorstellen Tom Tol

Vanaf 15 september 2015 ben ik voorzitter van de Stichting Vrienden van de Jeugdopleiding FC Volendam geworden. Ik volg per die datum mijn voorgangster Margareth de Boer op. Ik stel mij graag aan u voor.

Ik ben Tom Tol. Ik ben 51 jaar jong en geboren, getogen en woonachtig in Volendam. Ik werk bij Achmea en dan vooral bij Zilveren Kruis. Dat neemt een belangrijk deel van mijn tijd en leven in beslag. Ik ben getrouwd met Ingrid en ben drie zonen rijk.

Ik ben altijd al dicht bij het voetbal in Volendam betrokken. Ten eerste heb ik zelf gevoetbald bij de RKAV en heb het tot Zaterdag 1 geschopt. Meer zat er niet in! Daarna heb ik me vooral gericht op andere sporten zoals wielrennen/spinning, hardlopen, trainen op de sportschool. Daarnaast het aanschouwen van de voetbalverrichtingen van mijn drie zoons. Mijn oudste zoon heeft het bij de amateurs van RKAV gehouden, mijn middelste zoon heeft bij FC Volendam gevoetbald tot C1 en is daarna overgegaan naar de amateurs van RKAV en speelt daar nog in het 3e van de zaterdag. Mijn jongste zoon Marco voetbalt momenteel bij FC Volendam in de A1.

Sporten vind ik heel belangrijk voor de ontwikkeling. Ik werk dan ook graag mee aan de sportieve ontwikkeling van de jeugd in Volendam en draag de voetbal vooral een warm hart bij. Jullie zien mij en mijn vrouw Ingrid daar ook regelmatig. Ik ben ook stadionspeaker tijdens de wedstrijden van A1, dus jullie horen mij ook!

De uitdaging als voorzitter van de Stichting Vrienden van de Jeugdopleiding FC Volendam ga ik daarom graag aan. Met een enthousiaste groep ondernemende bestuursleden zie ik goede mogelijkheden de ontwikkeling van de kwaliteit van de jeugdopleiding te bevorderen door hulp, bijdragen en inzet. Wanneer u hier aan wilt bijdragen of ideeën heeft, hoor ik dat graag!

Sportieve groeten,

 

Tom Tol