Over de Stichting

Op 11 november 2014 is op initiatief van een aantal ouders van spelers uit de jeugdopleiding van FC Volendam de STICHTING VRIENDEN VAN DE JEUGDOPLEIDING FC VOLENDAM opgericht. Doel van de stichting is het bevorderen, ondersteunen en verbeteren van de jeugdopleiding door het, waar nodig en mogelijk, verlenen van hulp en bijstand.

Dit kan bijvoorbeeld door het op verzoek van de trainers en technische staf aanleveren van (vernieuwende) trainingsmaterialen en methoden, door het zoeken van specialisten, het inzetten van vrijwilligers, het stimuleren van de banden met omliggende clubs en verenigingen, het werven van fondsen, het mogelijk maken van buitenlandse reizen en toernooien en alles wat met de doelstelling verband houdt.

Voorzitter van de vereniging is Tom Tol. De Stichting werkt nauw samen met FC Volendam en diens Hoofd Jeugdopleidingen, en zal zelf een technische commissie vormen die verzoeken van de club inhoudelijk kan en zal beoordelen.

De stichting is daarnaast druk met de organisatie en financiering van deelnames aan internationaal hoog aangeschreven toernooien.

Stichting vrienden van de jeugdopleiding FC Volendam
p/a Breed 28
1621 KC Hoorn
Telefoon: 06-48545319
E-mail: andre@bondadministratie.nl
K.v.K. nummer: 61857157
Bankrelatie: ABN-AMRO: NL09 ABNA 0552 9710 14
Omzetbelastingnummer: 08545.19.014.B.01