Dag 3 (3 april)

D1 heeft hun wedstrijd gewonnen met 1-0 door een doelpunt in de 12e minuut van de 2e helft van Amoah. Maar liefst 3 doelpunten zijn afgekeurd wegens buitenspel en duwen in de muur bij een vrije trap. De jongens hielden hun hoofd koel en zijn terecht als terechte winnaars uit dit duel gekomen.

De B2 heeft gewonnen van Valencia. Valencia stond tijdens de rust met 1-0 voor maar in de 2e helft scoorde Boy Kemper de gelijkmaker. Penalties moesten worden genomen en FC Volendam was de sterkste hierin.

De C1 heeft haar wedstrijd met 3-0 verloren en de wedstrijd van de C2 is ook verloren met 2-1. C2 keek tegen een 2-0 achterstand aan maar kort voor rust maakte Jip Molenaar de 2-1. Helaas kon de 2e helft niets meer aan de stand veranderen ondanks dat de C2 de betere van het veld was.

De D1moest om 18.00 uur aantreden tegen  Bromma Pojkarna in St Antoni Calonge. Deze fysiek harde wedstrijd werd in de eerste helft geregeerd door FC Volendam met een aantal kansen om de score te openen. Helaas gebeurde dit niet en toen de tegenstander een vrije trap meekreeg op buiten het 16 meter gebied wist Bromma te scoren: 1-0 achter!. Daarna werden er maar liefst 6 gele kaarten uitgedeeld en 1 rode voor de tegenstander. De D1 wist deze wedstrijd verder uit te spelen en zonder verdere blessures van het veld af te komen. Uitslag 1-0 wat betekent dat het toernooi is afgelopen.

De B2 speelde om 19.00 uur in Sils tegen FC Girona en wist deze wedstrijd te winnen. De plaatselijke bevolking is zeer blij met onze jongens. Barry

Zaterdag spelen zij hun knockout wedstrijd om 12.00 uur tegen Sevilla.