Jeugdtrainers FC Volendam tekenen contract

FC Volendam is blij en trots dat het gelukt is bijna alle jeugdtrainers ook voor het seizoen 2017/’18 vast te leggen. FC Volendam gaat voor continuïteit en het laten doorgroeien van de organisatie en dit is daartoe een mooie stap voorwaarts. Afgelopen seizoen hebben Gijs Luirink en Ervin Lee het UEFA A Youth-certificaat behaald. Dit in navolging van Stanley van Kesteren die dit diploma al behaald had in het seizoen 2016/’17.

Komend seizoen zullen zodoende volgende hoofdtrainers voor de jeugdteams actief zijn bij FC Volendam: Stanley van Kesteren (019), Gijs Luirink (017), Ervin Lee (016), Barry Opdam (015), Tamer Arslanoglu, (013) en Sander Veraart (012).
De volgende assistenten hebben zich aan de club verbonden: Fons Veeken en Jack Austin (019), Rory Roubos (017), Dennis Groot (016), Rikkert de Ruiter (015), Dylan Draaijer (013) en Marc Pieters (012).

Op dit moment is FC Volendam nog op zoek naar een nieuwe trainer voor de 014 en zijn we in gesprek met een assistent voor deze groep.